Ons aanbod: Bijbels

Bijbel - Nieuwe Bijbelvertaling

Bijbel - Nieuwe Bijbelvertaling
Informatie Leeftijd: van 4 tot 99
  • Hardback 
  • De Bijbel gekozen tot het belangrijkste boek 2016!
  • Aantal pagina's: 1700
  • Formaat: 12x18 cm
Bijbel - Nieuwe Bijbelvertaling
Bijbel - Nieuwe Bijbelvertaling
Bijbel - Nieuwe Bijbelvertaling

De Bijbel gekozen tot het belangrijkste boek!

Wat een mooi nieuws: Nederland heeft de Bijbel uitgeroepen tot Belangrijkste Boek. Het boek dat íedereen gelezen zou moeten hebben, dat hun leven heeft veranderd. Een heel mooie uitslag! De Nieuwe Bijbelvertaling kreeg de meeste stemmen bij de Verkiezing van het Belangrijkste Boek, die de afgelopen vijf maanden werd gehouden. Het Achterhuis, het dagboek van Anne Frank, staat op de tweede plek. In de ban van de ring van de Engelse schrijver Tolkien belandde op de derde plaats. In totaal werden bijna 75.000 stemmen uitgebracht.


De Bijbel

De verhalen zijn eeuwenoud, maar nog springlevend. De Bijbel spiegelt, inspireert en daagt uit. Je leest over gewone mensen in herkenbare situaties. Gaat het ook over jou? Laat je meevoeren door de verhalen uit de Bijbel. Lees ze in de Nieuwe Bijbelvertaling, de meest gebruikte Bijbel.

Het winnende boek, De Nieuwe Bijbelvertaling, is een uitgave van de Bijbel in hedendaags Nederlands uit 2004. Ook varianten, zoals De Statenvertaling en Bijbel in Gewone Taal, kregen veel stemmen en maken deel uit van de top 20.
 

Nieuwe Bijbelvertaling

De Nieuwe Bijbelvertaling is de Bijbel in een taal die zowel literatuurliefhebbers als gelovigen aanspreekt. De eerste editie van deze vertaling kwam uit in 2004. Met 1,5 miljoen verkochte exemplaren is het de meest gebruikte Bijbel. Een nieuwe zwart-witte uitvoering is vanaf nu overal verkrijgbaar, ontworpen door Studio Ron van Roon en uitgegeven door Royal Jongbloed.

 

Jij wordt genoemd in het belangrijkste boek, de Bijbel. 

De verhalen zijn eeuwenoud, maar nog springlevend. De Bijbel spiegelt, inspireert en daagt uit. Je leest over gewone mensen in herkenbare situaties. Gaat het ook over jou?
Laat je meevoeren door de verhalen uit de Bijbel. Lees ze in de Nieuwe Bijbelvertaling, de meest gebruikte Bijbel. Nu in een nieuw jasje.

 

ISBN Omschrijving Prijs
9789089121134 Bijbel - Nieuwe Bijbelvertaling 32.50

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?


Voorlezen Voorlezen Uitgeverij EFD Informatief lezen koop AVI-leesboeken op niveau